Banki komercyjne

Forum o bankach komercyjnych

Nie jesteś zalogowany.

#1 2009-07-08 01:49:42

Benicjusz2
Użytkownik

Nigdy w życiu nie byłem

Osoby planujące zakup nieruchomości w celach inwestycyjnych z zamiarem jej sprzedaży na przestrzeni najbliższych 2 4 lat powinny zdecydować się na kredyt w złotych

#2 2009-07-09 23:16:57

Domarad1
Użytkownik

Re: Nigdy w życiu nie byłem

Transformacja potencjalnego stylu kierowania w styl kierowania jest funkcją wielu zmiennych - stopnia zaistniałych zmian w konkretyzacji celu i faktycznych warunków działania, poziomu wrażliwości i reagowania na zmiany, umiejętności syntetycznego ich analizowania, stopnia konserwatyzmu kierownika oraz skuteczności środków motywacyjnych, modyfikujących ten konserwatyzm

#3 2009-07-12 16:22:31

Heliasz3
Użytkownik

Wg analityków na rynku amerykańskim jest coraz mniej powodów by spodziewać się podwyżek stóp procentowych a wprost przeciwnie większość z nich oczekuje zdecydowanych ruchów ze strony FED w drugą stronę

#4 2009-07-13 10:17:09

Karp1
Użytkownik

Obawiam się jednak że na przeszkodzie w wykorzystaniu tej wyjątkowej szansy uzyskania dla Polski tak prestiżowego stanowiska mogą stanąć dwa czynniki

#5 2010-01-18 20:02:47

Kilian1
Użytkownik

MM: Czyli to będzie ta nowa jakość w podejściu do obsługi klienta, przychodzę i wychodzę już z gotowym i działającym produktem?

#6 2010-04-19 05:44:04

Danisz1
Użytkownik

Umowy zostały zawarte jeszcze przed wynegocjowaniem Układu Europejskiego

Stopka forum

forum